Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ördög szemével

ördögi történetek emberekről

R. és Tövisek

2017. augusztus 11. 12:59 - ördögXL

Új év, új történetek

Rege csodálkozva ült fel és lejjebb csúszott a lepedőn. 

– Ugye nem gondoltad meg magad?

– De. Egy kicsit – Péter a combjaira hajtotta a fejét és apró csókokat lehelt az érzékeny bőrére. – Szeretnék előbb benned lenni, mint az ágyadban... Kérhetem ezt tőled?

Rege megremegett, nemcsak a csókok izgatták, hanem a férfi szavai is. Óvatosan kicsúszott az ágy szélére, miután elnyomta a kedvesét magától és a csípője köré szorította a combjait. 

– Bármit megtennék a kedvedért – suttogta, mielőtt megcsókolta őt.

– Sok lehetőséget adok majd rá – ígérte Péter és fél kézzel magához szorította, míg jobbjával belé vezette a férfiasságát fokozatosan. 

Rege ajkai a nyakához simultak, viszonozni a kínzó élvezetet, ahogyan egyre mélyebben kitöltötte a testét. Péter ennek ellenére sem gyorsított, csak erőteljesebbé váltak a mozdulatai, érezve, mindkettőjüket kínzásnak vetheti így alá. Rege néha a hajába túrt, követelve az ajkait és a csókjait, a következő pillanatban a vállába markolt, aztán érzékien a hátába mélyesztette apró körmeit, megmutatva, nem fájdalmat kap tőle, hanem gyönyört.

– Máglya-halál – sóhajtotta Péter fülébe rekedten. – Lassú és végzetes. Akárcsak te!

– Félsz, hogy te is belém őrülsz? – Nyögte a férfi, jobbal még mindig a csípőjét szorította, de bal keze óvatosan közéjük férkőzött és a nő mellét kezdte masszírozni.

– Már rég sikerült – vallotta be, hátrafeszítette magát, hogy helyet adjon a kezének.

Péter leengedte őt a lepedőre, végre két kézzel cirógathatta a testét. Érezte, ahogyan egyre nedvesebbé válik a hüvelye, és amikor Rege hátrakönyökölve nézte őt, nem tétovázott, meg akarta ízlelni a megduzzadt mellbimbóit is. A nő felkiáltása inkább sóhajnak tűnt, ahogyan fél kézzel a tarkóját simogatva a nevét nyöszörögte. Pár perccel később, amikor a remegés és az orgazmusa is csillapodott, Péter fél kézzel lenyomta őt.

– Csíkok – súgta neki, a hasán megjelenő árnyékokra mutatva, a tenyereit aztán a feneke alá bújtatta. – Egy nőstény Tigris...

Bár ő elárulta magát, a nő nem figyelt fel rá, esetleg nem akart válaszolni, ahogyan végigsiklott testén a mámor.

– Még, Péter! – zihálta kérlelő hangon. – Annyira... Fantasztikus!

Fokozatosan gyorsult a mozgásuk, Péter a türelme határához ért a felszólítását hallva, már ő is reszketett. Csodálatos nő feküdt előtte és neki nem volt más vágya, mint boldoggá tenni! A farka egyre mélyebben feszült neki, a kezei Rege csípőjét is irányították, az ő Tigrise és most kőkeményen szeretkezhet vele végre! A nő az ajkába harapva figyelte, ahogyan elélvez benne, hosszasan ringatózva, kieresztve az utolsó cseppeket is és kiélvezve az utolsó másodpercek szikrázását a zsigereiben. Rege felült és birtoklóan szájoncsókolta a férfit, az ajkait harapdálva, a nyelvét mélyen közéjük tolva.

– Most már le mersz feküdni az ágyamban? Vagy sietsz?

– Lehet, hogy le merek. Ha te is akarod.

– Szeretném – kérte a nő és feljebb csúszott az ágyban. – Zuhanyozz te előbb, ha akarsz...

– Nem. még nem... – Péter lassan utána mászott az ágyon és maga elé fordította őt háttal. – Még korai lenne. Itt úgyis olyan meleg van...

Rege egy dorombolással válaszolt.

A férfi keze ezúttal önállóan barangolt a testén.

– Ugye nem gondolod, hogy már alhatsz is? – Kérdezte a férfi a nyakát csókolgatva, hiszen látta, Rege lehunyta a szemeit.

– Miért ne? – kuncogott, de nem nyitotta ki a szemeit.

– Mert unatkozni kezdenék és olyankor mindenfélét szoktunk csinálni, hogy elmúljon... Például... – Péter keze a combajai közé férkőzött és erőteljesen végigsimogatott a csiklóján.

Regét mintha áramütés érte volna, összerándult az érintésétől és felnyögött.

– Ez egy újabb kérés? – érdeklődte meg buja hangon.

– Kicsit kapkodtam az előbb... Talán másodjára és lassabban jobban fog menni...

Rege keze finoman a férfiasságára simult. – Talán segíthetek is?

Péternek nem sok segítéségre volt szüksége, viszont annál tovább élvezkedett a hozzásimuló nő testében. Rege már a férfi ujjait szopogatta és kegyelemről sóhajtozott, mégsem sietethette a partnere orgazmusát. Aki mindkettőjüket megfürdette izzadtságban is, mire ejakulációja belerobbant az óvszerbe. Lihegve csókolgatta a nő vállát és az izzadtságát nyalogatta róla.

– Azt hiszem, szednem kellett volna valami durva multivitamint, mielőtt veled kezdek... – zihálta a nő.

– Legközelebb együtt reggelizünk, ebédelünk, vacsorázunk és aztán összemérjük az erőnk...

– Tényleg itt tudsz maradni? – Rege hangja félénk és bizonytalan volt.

– Sőt, már alszom is! Velem nem lesz olyan könnyű dolgod, csillagom! Akkor jövök, amikor akarok, de annyit is maradok, amennyit akarok! – Suttogta Király és még közelebb vackolta magát a nő hátához. – Úgy merj bűvölni, még a nyakadon is maradhatok...!

Rege nem válaszolt, csupán maga elé mosolygott, később mégis kicsúszott a száján. – Mon Dieu!

– Mondom. De te hallottad vajon?

– Igenis, igazgató úr – kacagott fel és összefűzte az ujjaikat a hasa előtt.

Kép: Pixabay

wallhaven-28216.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azordogszemevel.blog.hu/api/trackback/id/tr1712739646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása