Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ördög szemével

ördögi történetek emberekről

R. és Tövisek

2017. augusztus 17. 09:57 - ördögXL

A múlt és a jelen összefügg bennünk - 1.

(...)

A közös zuhanyozás alatt Rege szenvedélyesen kényeztette a férfit, a közepesen meleg, masszírozó vízsugarak és a nő finom kezei szinte csodát tettek Péterrel, frissnek és erősnek érezte magát, legyőzhetetlennek. A kapott csókok is erősítették benne, Rege vagy tényleg lenyűgöződött tőle, vagy piszok jó színésznő. De amint a szemeibe nézett, látta a kislányos csodálatot, ami eddig annyira zavarba hozta, ha szemtől szemben álltak.

– Odateszem a kávét, te csak élvezkedj – javasolta a férfinak, kilépett a kádból és törölközőt csavarva maga köré, a konyhába ment.

Péter vigyorgott boldogan és folyatta még a magára a vizet, miközben gondolkodott az általuk felülírt helyzeten. Hogy lesz valakiből isten? Úgy, hogy valaki más elhiteti vele, ő az! Márpedig Rege mellett ő már órák óta azt érezhette, ő a férfi és tökéletes! Persze, ez legyezgette a hiúságát is, de meggyőződése volt, Rege akkor is így viselkedne, ha az éjszaka kevesebbet szeretkeznek és többet alszanak. Ahhoz nem is fért kétség, az elmúlt éjszaka egyiküknek sem "csak szex" volt, ők szeretkeztek! És végre olyan nővel tette ezt, akit nem azzal varázsolt el, hogy ő Fekete András gyáros fia! Hanem inkább azzal, "jól kavar a kiskanalával".

Péter elvigyorodott, de aztán el is komolyodott gyorsan. Ettől még a pénz lehet indíték Regénél is, ami az ő esetében még meg is magyarázható: két gyereke van, egyedülálló, egyetlen fizetésből kénytelen fenntartani hármukat, ami majdhogynem lehetetlen. De ha őszinte akart lenni magához, nála még ezt sem találta volna olyan égbekiáltó véteknek. Egy anya mégis csak egy anya, és Rege nem olyan buta, hogy eltartó férfiak helyett olyanokkal álljon szóba, akiket még ő kell támogasson anyagilag! Ha nem olyan kapzsi, mint Arabella, akinek milliós igényei és elvárásai voltak és lennének vele szemben, ha Rege képes a munkabérért dolgozók könyvelése szerint kezelni őt, számára ez is isteni lehet. Kérdés az, mit akar a nő ezek után? Szépen és lassan hagyja őt az anyagi támaszává is léptetni, vagy belőle is előbújik, már egyetlen éjszaka után, a kapsziság ördöge? És az sem mindegy, hogy szeretőnek áll mellé vagy egyenesen meg akarja torpedózni az amúgyis oszló házasságát?

Rege ellenben az ódivatúságával és a nyíltságával gyorsabban öntött tiszta vizet a pohárba, mint azt Péter álmában is elképzelhette volna róla.

Amint a férfi belépett a konyhába, a konyhaasztalhoz ültette őt a nő, a sarokülő háttámláján már ott várt rá a ruhája, összehajtogatva. Rege odatette a finom kávét elé, aztán oda akart ülni mellé. Péter viszont az ölébe húzta őt.

– Nagyon elkomolyodtál, és már ide is hoztad a ruhám? 

– Nézd, ami történt, az egyáltalán nem volt helyes!

– Igen?! – Péter hangja kissé élesen csengett.

– Ne kérdezz vissza ilyen hangon!

Rege jobb keze a férfi nedves hajába tárt, Király már "be is állította" a frizuráját zuhanyozás után, amit Rege szépen össze is borzolt, hihetetlenül rossz kisfiús arca lett összekúszált tincsekkel, ami a nő kedvére való volt.

– Nem azt mondtam, hogy nem volt jó! Tovább megyek, fantasztikus volt, a top tízem első helyére került, veled! De akkor sem volt helyes, és ezt te ugyanolyan jól tudod, mint én! Igaz, hogy szakítottam Zsolttal már a bulidon, és azóta sem akarok vele beszélni, de ő mégis a te barátod. És a másik dolog, neked feleséged van. Én pedig nem vagyok olyan helyzetben, hogy beálljak másodhegedülni.

– Miért ne állhatnál? – Király meglepetten és értetlenül nézett rá, holott sejtette, erre nehezen vehetné rá őt.

– Először, mert iszonyú messze lakom tőled ahhoz, hogy elszabaduljak egy-két órára, amikor neked is jó, nekem is, és ő is valahol huzamosabban el van magával nélküled. Másodszor, nem szeretném, ha a fiaim elkezdenék veled is firtatni, mikor költözöl ide? Mivel abban biztos vagyok, téged még hamarabb kedvelnének meg, mint Zsoltot. Nem tudnám másképp megmagyarázni, miért nem jöhetsz minden nap vagy miért nem élsz velünk, még ha én is szeretném ezt, mint azzal, neked más nővel kell élned. Ez pedig a te és az én megbecsülésemet is levinné előttük. Ha nem is egy-két nap alatt, de igen hamar. Én ezt nem akarom átélni! Eleget hallgattam őket a válás miatt. Harmadjára, ha a főnökömmel nem volt gusztusom viszonyt kezdeni az üzemben, akkor egy nős emberrel sem lenne... Vagyis remélem, nem lenne!

– Na várjunk csak! Tehát most nem vagy olyan határozott és elszánt, mint a felmondásodkor? Jól hallom ki a hangodból? – Péter könnyedén félresöpörte a törölközőt és Rege mellére szorította a tenyerét.

– Kérlek, ezt ne...! – sóhajtotta a nő és próbálta visszaigazítani a "privát paravánját".

– Tekintsd hazugság-vizsgálatnak – nevetett rá Király. – A szívveréseddel ellenőrzöm, igazat mondasz-e?

– Nem lenne elég, ha a csuklómon tapintanád ki?

– Lehet, hogy ott gyenge. Itt erősebben érzem... – Péter a fülébe suttogott és lágy csókokat pecsételt a bőrére. – Tehát? Határoztál, míg én zuhanyoztam vagy nem?

– Határoztam! Nem akarok a szeretőd lenni! – Aztán Rege még halkabban vallotta be. – Csak nagyon nehéz kitartanom a döntésem mellett...

– Miért nehéz? Mégis az lennél, ha szépen kérnélek most? 

Péter a mutatóujjával ingerelte az egyre keményedő mellbimbóját, körberajzolgatva azt.

– Lehet. Egy ideig talán. De ha te ilyesmit és így kérsz, akkor alaposan félreismertelek, Péter! – Jelentette ki meglepően határozott hangon. – Ez nem lenne fair sem velem, sem a feleségeddel szemben, ráadásul nem lenne fair saját magaddal szemben sem! Bujkálni meg nyomokat eltüntetni? Én nem ilyennek láttalak!

Pétert megdöbbentette a válasza. De nem akart visszakozni, inkább támadásba lendült.

– Mégis mit láthattál te belőlem? Velem igazán nem csiripeltél annyit, mint Zsolttal!

Szinte haragosan engedte el a nőt. Tényleg istenségnek nézi?! Ő is ember! Magányos és szeretetre éhes, mint minden férfi! Miért nem érti meg ezt legalább Rege végre?!

– Honnan veszed, hogy nincs szeretőm? Hogy nem volt több is már? – Folytatta gúnyosan nevetve, végül is ő ismerte félre a nőt, vonta le a konzekvenciát azonnal.

– Ha lett volna, nem hagysz ott a bulidon, hanem elcipelsz valahová és megkapsz! Nem vártál volna két napig rám! – Rege a kijelntése után felállt, megigazította magán a fürdőlepedőjét, keményen összeszorított ajkakkal. – De ami még biztosabb, már a felmondásom alatt az íróasztalodra boríthattál volna megkefélni! Ha már Zsolt fel akart próbálni, te ott voltál, adott volt a lehetőség, hogy nála előbb "tesztelhesd", miért kellek annyira a barátodnak!? Tiszteletben tartottál, mint embert és tiszteletben tartottál, mint nőt! Lehet, hogy most neked, talán még nekem is jól esne, ha semmit sem tisztelnénk egy ideig, de elmúlna az érzés és megutálnánk egymást a kényszeres titkolódzás miatt!

Péter érezte, a nő minden szava leteríti megint. Ugyanazt hallotta hangosan tőle, amit ő is gondolt a házasságtörő viszonyokba bonyolódó emberekről. Már-már sokkoltan pislogott rá, a kezét a kávéscsészéje mellé ejtette.

– Ezt... Ezt még megihatom? – kérdezte rekedten.

Rege visszaült, most már mellé és megszorította a kezét. 

Kép: Wallhaven

wallhaven-290467.jpg

– Szeretném, hogy megidd! Szeretném, hogy maradj! Szeretnék veled ébredni, "espresszózva", minden reggel, ha lehet... De nem azon az áron, hogy becsapunk mindenkit, legfőképp önmagunkat! Talán most azt hiszed, nincs igazam, de menj és próbáld ki mással, milyen érzés? Szerintem pár hónap után vége lesz, ha a nő független. Kibírhatatlan valakihez úgy tartozni, hogy valójában soha nem lehetsz vele!

– Tapasztalatból mondod ezt? – Péter hangja keserűen csengett.

– Igen, abból – bólintott komolyan Rege, és mielőtt a férfi elránthatta volna tőle a kezét felháborodásában, a saját arcához húzta a tenyerét erővel. – Tizennégy éves voltam, mire a szüleim összeházasodhattak!

Péter pillanatnyi haragja szégyenkezésbe csapott át, ahogyan a folytatást hallotta tőle.

– Két öreg, összetört roncs. Ilyeneknek láttam őket! És haragudtam rájuk, mert évekig áltattak, becsaptak engem és magukat is! Az anyámnak csak az apám volt. Az apámnak meg ex-felesége és egy aktuális is, amikor megismerkedtek egymással. Apám nem akart elválni, hogy mindent újra kelljen kezdenie az anyám mellett, megint a nulláról! Szépen megvárta, amíg a második felesége belehal a képmutatásába, aztán az anyám is. Aki addigra már nem tudott örülni a "győzelmének" a másik asszony fölött, húsz év háborúskodás után... – Rege megcsókolta a férfi tenyerét. – A gyerekeim azért vakációznak, mert a fiatalabbik féltestvérem vigyáz rájuk, máskülönben nem merném őket az apjuk közelébe engedni, bírói határozat ide vagy oda!

Rege kesédesen nevetett és Király szemeibe nézett őszintén.

– Kicsit peches lehetek, ha nekem pont egy nős férfi tetszett meg az ocsmány kis házasságom után! De valószínűleg azért estem ugyanabba a gödörbe, mert sokáig csak az anyámat tudtam hibáztatni mindenért! Azért, hogy az apámat szerette, és azért is, mert nem tudta elszeretni a feleségétől igazán...

– Neked soha nem volt családod? 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azordogszemevel.blog.hu/api/trackback/id/tr912756758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása